Onze geschiedenis

Op verschillende Caribische eilanden is Zandoli de Creoolse naam voor een kleine hagedis die door de inboorlingen erg gewaardeerd́ wordt.

Hij wordt vaak beschouwd als heilig of als een geluksbrenger en komt voor in vele Creoolse spreekwoorden en verhalen waarin hij het symbool is van ontspanning, wijsheid, ontsnapping en dromen.

Nieuwsgierig van aard, verkent de Zandoli graag zijn omgeving.

Ze zijn altijd op zoek naar zon en licht en koesteren zich graag in de zon tijdens de heetste uren van de dag. Als een tovenaar verandert hij van kleur naar gelang de temperatuur of zijn emoties.

“Het is deze Zandoli die ons inspireerde om emoties te creëren…”

Ons gamma van ZANDOLI Rum moet langzaam, met gesloten ogen, in een licht verwarmd glas in de palm van de hand worden genuttigd voor de ultieme beleving.

Meer info?

Van de Caraïben tot de Indische Oceaan…

Onze ZANDOLI-rums nodigen u uit tot ontdekken en reizen.Van Martinique tot het eiland La Réunion via Jamaica, zijn onze rums gedistilleerd en ontwikkeld om u aromatische diversiteit en complexiteit aan te bieden.

Elke ZANDOLI-rum heeft zijn eigen identiteit die tot ontdekking en reizen uitnodigt…

Gedistilleerd in hun land van herkomst, zijn onze rums nauw verbonden met de geschiedenis en expertise (soms al meer dan 150 jaar) van de verschillende distilleerderijen waarmee we samenwerken.

Onze witte rums worden vervolgens naar België vervoerd om hier weer op het gewenste alcoholgehalte te worden gebracht en volgens onze kwaliteitseisen gerijpt.

Onze geschiedenis

Ons volledige gamma aan ZANDOLI rum wordt in België gerijpt in oude Bourbon vaten. De keuze van onze vaten van hoge kwaliteit en onze know-how in het “branden” van de eikenhouten vaten zorgen voor een harmonieuze en langdurige ontwikkeling en voor de rijping van de aroma’s van onze rums.

Onze controle over de tijd en de temperatuur van onze vaten is een fundamentele parameter voor de organoleptische eigenschappen van onze rum. Vervolgens worden de vaten gemengd om de homogeniteit, de regelmatigheid en de typische signatuur van onze ZANDOLI rums te garanderen.

Ontdek

Ons gamma

Zandoli Martinique

Zandoli Martinique

Zandoli Reunion Island

Zandoli Reunion Island

Zandoli Jamaica

Zandoli Jamaica

Follow the Zandoli

Een reis naar het hart van het Caribisch gebied

Volg ons op Instagram

@zandolirhum